Našu današnju priču posvetili smo tvrtki koja je jedan od vodećih dobavljača opreme i proizvoda za kozmetičare i frizere u Hrvatskoj i nedvobeno im svojim prodajnim programom olakšava svakodnevni rad te pruža mogućnost potpunog uređenja beauty centara i frizerskih salona. Kozmetika Feniks obiteljska je tvrtka koja je već dvadeset i pet godina prisutna na tržištu Lijepe Naše.

Kozmetika Feniks 2022 1

Uz praćenje trendova i noviteta te ulaganje u edukaciju i budućnost struke, ovdje je uistinu velik broj brandova, baš kao i najrazličitijih artikala - jer se stalno i vrlo pozorno osmišljava i razvija program ponude proizvoda! Prednosti poslovanja tvrtke Kozmetika Feniks su profesionalnost i stručnost osoblja te kvaliteta i inovativnost proizvoda, no svakako i potpunost ponude - od potrošnog materijala za svakodnevni rad sve do sofisticirane opreme i dizajnerskog namještaja za salone. Mnoštvo je brandova koje ova dinamična tvrtka zastupa, no danas ćemo izdvojiti novitete - svjetski poznat brand kozmetike za kosu pod nazivom Evoque Professional, te brand Immortal NYC - trendy kozmetiku za muškarce.

Kozmetika Feniks 2022 3

Kozmetika Feniks 2022 6

Brand Evoque Professional osmišljen je prije više od 40 godina i trenutno je prisutan u 65 država diljem svijetu, a odnedavno i na hrvatskom tržištu. Linija profesionalnih boja za kosu bez amonijaka, te maske, ulja, regeneratori i šamponi podijeljeni su u 3 kategorije - prva je Evoque Milk Therapy - „bijela” linija proizvoda za zdravlje i njegu kose koja sadrži mliječne proteine te 12 aminokiselina i arganovo ulje; potom Evoque Smart Keratin - „bijelo-žuta” linija koja sadrži keratin, arganovo ulje te ulje makadamije za oštećenu i tretiranu kosu; te treća linija pod nazivom Evoque non ammonia - „žuta” linija boja za kosu bez amonijaka, kao i šampona namijenjenih osjetljivom vlasištu...Također, Evoque Professional tržištu predstavlja i linije za njegu i stiliziranje namijenjene različitim tipovima kose...

Kozmetika Feniks 2022 7

Kozmetika Feniks 2022 8

Hit novitet u ponudi tvrtke Kozmetika Feniks svakako je brand Immortal NYC - linija kozmetike za kosu namijenjena muškarcima, koja svojom teksturom i kvalitetom omogućava realizaciju kreativnih ideja i najnovijih stilova. Lepršav i trendy, a istovremeno postojan i muževan, ovaj je brand prisutan u četiri regije i više od 50 država svijeta i širokom paletom kvalitetnih proizvoda lakoćom osvaja nova tržišta!

Kozmetika Feniks 2022 9

Istaknimo još jednu veliku novost u poslovanju tvrtke Kozmetika Feniks - novi showroom - prodajni salon smješten na Zagrebačkom Velesajmu, odmah do kongresne dvorane. Ovim poslovnim potezom dinamični tim tvrtke Kozmetika Feniks ostvaruje željeno - klijentima biti još pristupačniji i na što bolji način tržištu prezentirati sve brendove i proizvode koje zastupa!

Sve navedeno potvrđuju i stalna prisutnost te sudjelovanja na brojnim beauty događanjima diljem Hrvatske, poput nedavno održanog sajma Beauty & Hair Expo na kojem je tvrtka Kozmetika Feniks dugogodišnji izlagač...Zaključimo - tvrtka Kozmetika Feniks već je više od 25 godina sinonim za profesionalnost, poslovnost, susretljivost i kvalitetne proizvode svjetski priznatih brandova...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam