Na sajmu Beauty & Hair Expo predstavila se Alerion DT Grupa, tvrtka koja je već 15 godina visoko pozicionirana na beauty tržištu regije kao stručni suradnik i poslovni parntner brojnih centara ljepote.

Alerion DT Grupa 1

Zastupanje svjetski poznatih brendova kao što su LPG Systems, Guinot, Arkana, Thalion, Cosmedico, Inspira:med i Body Health dokazuje visoku razinu stručnosti i profesionalnosti, a sudjelovanje na sajmovima poput zagrebačkog ispravnost poslovnog pristupa. Zahvaljujući dugogodišnjim istraživanjima te neprekidnim razvojem tehnologije i najrazličitijim ispitivanjima, navedeni brandovi tržištu predstavljaju uređaje i proizvode za učinkovita rješenja pri uklanjanju brojnih estetskih i medicinskih problema, uz sve potrebne certifikate. Na sajmu Beauty & Hair Expo posjetitelji su bili u progodi doznati sve o novitetima u ponudi...

Alerion DT Grupa 3

Alerion DT Grupa 4

Naglasimo kako su ovi uređaji i tretmani dio ponude LPG Endermospa referentnog centra tvrtke Alerion DT Grupa koji se nalazi u samom centru Zagreba...

Alerion DT Grupa 7

Zaključak? Sigurni smo kako će tvrtka Alerion DT Grupa i sljedeće godine na sajmu Beauty & Hair Expo predstaviti nove tehnologije i ideje te na taj način ponovno okupiti brojne zainteresirane...jer njihov su cilj vrhunski rezultati na području estetske medicine i kozmetologije, na zadovoljstvo brojnih klijenata!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam