Tijekom 8 godina poslovanja, tvrtka Elit-Stil hrvatskom je tržištu predstavila brojne svjetski poznate brandove. Našom današnjom pričom sa sajma Beauty & Hair Expo izdvojit ćemo Crystal Nails i Marilyn Nails za njegu i ugradnju noktiju, LuX Lash umjetne trepavice, te That'so - liniju proizvoda za samotamnjenje...

Elit Stil 1

Poznat po inovativnosti, američki brand Crystal Nails prisutan je na tržištima 30-ak država diljem svijeta i svake sezone predstavlja brojne novitete. Iznimka nije bio ni ovogodišnji zagrebački sajam na kojem su edukatori tvrtke Elit-Stil prezentirali trenutne nail art trendove, a različite nijanse boja trajnih lakova Crystalac 3 Step te One Step i Royal Color gelova, kao i kistovi te AquaInk Crystal Drops za nail art ili Compact base u Milky rose nijansi te novo pakiranje gela Babyboomer White jednostavno su oduševili prisutne!

Elit Stil 3

Brand Marilyn Nails, čije su odlike kvaliteta i pristupačnost, predstavio je najnoviju kolekciju boja za crtanje iz kolekcije MAX Paint, te kolekciju Glitter prahova koji pružaju brojne mogućnosti ukrašavanja noktiju.

Naglasimo i kako je američki brand LuX Lash ove sezone predstavio brojne novitete ali i potpuno novi vizualni identitet...naravno, kvaliteta je, kao i uvijek, ostala na najvišoj razini!

Elit Stil 4

Uz navedene novitete, posjetitelje je bez iznimke ponovno oduševila promocija talijanskog branda That'so - tretman samotamnjenja i predstavljena paleta atraktivnih proizvoda za lice i tijelo koji je također predstavio novitete - GraffiTan sprej za zdravo tamnjenje koji prekriva čak i make up, a posebnost je i nova linija proizvoda pod nazivom Natur Tan Vegan koja posjeduje Vegan OK certifikat.

Elit Stil 6

Elit Stil 7

Proizvodi za samotamnjenje branda That'so na bazi Aloe Vere i šećerne trske odobreni su i certificirani u Sjedinjenim Američkim Državama i Europskoj Uniji i namijenjeni radu u salonima ali i kućnoj upotrebi. Brojne su prednosti ovog načina samotamnjenja koji je namijenjen svima, bez dobnih ograničenja. Tretman traje približno 15 minuta, učinak je trenutan, a boja nakon 3 do 4 sata postaje još intenzivnija...njena je postojanost 7 do 12 dana, nakon čega ravnomjerno blijedi. Uvjerili smo se - kvaliteta proizvoda That'so, te atraktivnost i učinkovitost tretmana samotamnjenja oduševljavaju klijentice diljem Lijepe Naše, baš kao što je to bio slučaj sa ljepoticama koje nose prestižne titule Izbora Kraljice Hrvatske!

Elit Stil 8

Svjetski brandovi, kvaliteta i potpunost usluge, atraktivne prezentacije, uvijek dostupan web shop...brojni su pokazatelji uspješnosti poslovanja tvrtke Elit-Stil, u što su se ponovno uvjerili posjetitelji sajma Beauty & Hair Expo!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam