Posjetiteljima sajma Beauty & Hair Expo tvrtka BioGlamour iz Varaždina predstavila je kozmetiku KUO'S PROFESSIONAL, čiji je dugogodišnji ekskluzivni distributer, te novitet - IRI Hyaluron PEN MEDICAL, proizvod koji je bez iznimke oduševio prisutne! BioGlamour 2Španjolski brand KUO'S PROFESSIONAL kontinuirano se razvijao blisko surađujući s vodećim svjetskim dermatolozima i stručnjacima na području kozmetike. Pod sloganom "Najbolje čuvana tajna" predstavio je ekskluzivnu liniju profesionalne kozmetike i SPA tretmana te eliksire i rituale koji su rezultat brojnih istraživanja i njeguju kožu s trenutno vidljivim ali i dugotrajnim učincima. Inovativne linije kozmetike s prepoznatljivim logotipom ne sadrže paraben i namijenjene su najrazličitijim problematikama...Rituali pod nazivom Zlato, Tajne Balija, Jagode i čokolada ili Lomi lomi, Vitamin C hidratantna i revitalizirajuća linija, Renewal obnavljajuća linija s kisikom, Supreme linija za učvršćivanje, te Colastin anti-age linija ili maske za lice i anticelulitna linija...mogli bi nabrajati unedogled, ali jedno je sasvim sigurno - ovi tretmani i linije proizvoda svakodnevno brinu o zdravlju i ljepoti žena i muškaraca diljem svijeta!

BioGlamour 1

Vratimo se na sajam Beauty & Hair Expo na kojem je tvrtka BioGlamour hrvatskom tržištu premijerno predstavila proizvod pod nazivom IRI Hyaluron PEN MEDICAL njemačke tvrtke YAVU. Radi se o jedinstvenoj tehnologiji koja je razvijena isključivo u svrhu iznimno preciznog oblikovanja usana, bez upotrebe igle.

BioGlamour 3

Ovaj uređaj sadrži savršen omjer tlaka, zbog čega se hijaluronska kiselina ne može ubrizgati preduboko ispod kože. Uz vrh punila s kojim se postiže optimalan fokus na područje tretiranj te rezultate slične mezoterapiji, važno je naglasti kako je tvrtka BioGlamour svojim klijentima osigurala edukacije prema certificiranim standardima Europske unije. Sigurni smo - IRI Hyaluron PEN MEDICAL lakoćom će osvojiti tržište Lijepe naše!

BioGlamour 7

BioGlamour 5

Bogata tradicija, suradnja s brojnim tržištima diljem svijeta te inovativni proizvodi vrhunske kvalitete potvrda su uspješnosti poslovanja ...nema sumnje - uigrani tim tvrtke BioGlamour na pravi način prezentira svjetski poznate brandove u Hrvatskoj!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam