Tvrtka Iskra Medical vodeći je slovenski proizvođač opreme za fizioterapiju, rehabilitaciju i estetiku sa više od 25 godina iskustva i uspješnog poslovanja na tržištima diljem svijeta. Na sajmu Beauty & Hair Expo zainteresiranim je posjetiteljima i stručnoj javnosti predstavila suvremene tehnologije i brojne novitete. Prateći svjetske trendove u rješavanju najčešćih problema na koži i estetskih problema kao što su celulit, masne naslage, bore, strije ili akne, u ponudi ove renomirane tvrtke uređaji su za elektroterapiju, zatim ultrazvuk, vakuum, laser, tlak, magnetoterapija, FMS - funkcionalna magnetska stimulacija, IPL - intenzivno pulsirajuće svjetlo, te radiofrekvencija.

2 Iskra Medical

Hit uređaj tvrtke Iskra Medical svakako je HIFU, fokusirani ultrazvuk velike snage potkožnog zagrijavanja od 60 do 70 °C. Navedena temperatura tijekom tretmana ovim uređajem uzrokuje promjene kolagenskih vlakana te povećava fleksibilnost i elastičnost kože. Istovremeno, u koži se događaju i procesi cijeljenja, što rezultira stvaranjem mreže novih kolagenskih vlakana, zbog čega bore nisu skrivene na površini, već se otklanja uzrok njihovog nastajanja. Obzirom da je mreža kolagenskih vlakana temeljito obnovljena, rezultati su vidljivi i trajni.

3 Iskra Medical

Uređaj HIFU iznimno je učinkovit kod tretiranja vrata i podbratka te tzv. duple brade; za lifting obraza, bora na obrazima, čelu i oko usana, te kod obješene kože na području cijelog tijela - ruku, nogu, trbuha, stražnjice…Tretman je namijenjen ženama i muškarcima starijima od 30 godina, regeneracija kože započinje još tijekom tretmana, a rezultati su vidljivi i nekoliko mjeseci.

4 Iskra Medical

Naglasimo kako su uređaji tvrtke Iskra Medical odobreni su od Hrvatske Agencije za lijekove i medicinske proizvode i registrirani kao medicinski proizvodi u skladu sa propisima Europske Unije...Doznali smo kako je već više od 25 godina poslovni cilj zapravo uvijek isti - razvoj novih, sigurnih i učinkovitih uređaja i uvijek je povezan s prijedlozima i potrebama klijenata…

Kvalitetni uređaji i brojni patenti te edukacija struke neizostavni su segmenti visokoprofesionalnih usluga koju tvrtka Iskra Medical pruža svojim klijentima. Sve navedeno dokaz je neupitne uspješnosti poslovanja...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam