Kozmetika

Kris Derma MD proLift 2

Predstavljamo MD proLift - novi patentirani uređaj na tržištu, nastao kao rezultat dvadeset i šest godina istraživanja. Ovaj uređaj sinergijom spaja dvije tehnologije: mikro struju i cold laser, uz programirane frekvencije rada.

Uciliste Adrianus 10

Programi i edukacije Učilišta Adrianus odobreni su od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja te osmišljeni prema najsuvremenijim metodama i najvišim standardima.

Reviderm 35 godina 11

Našom današnjom pričom prisustvovali smo obilježavanju obljetnice koja oduševljava - proslavi 35 godina njemačkog branda Reviderm koji je već 26 godina prisutan i na tržištu Lijepe Naše!

Novello 9

Posjetili smo zagrebački No+vello centar koji se odnedavno nalazi na novoj lokaciji - u Importanne Galeriji, tek nekoliko minuta od Trga Bana Josipa Jelačića i doznali sve o ovom španjolskom brandu i učinkovitim metodama koje predstavlja.

osjetljiv-njega-naslov1

Tijekom zimskog perioda, često zaboravljamo brinuti o našim rukama i stopalima. Često se najveća briga svodi na nošenje rukavica i nošenje čizmi koje će nas dobro ugrijati. No, upravo u zimskom periodu treba više brige posvetiti tim dijelovima kože kako bi kada stigne ljeto, naša koža bila lijepa i vitalna.

BC Bozica njega tijela 2

Tragom priča o ljepoti, naša je današnja tema njega tijela.

masaza-123
Cilj opuštajuće masaže je osloboditi tijelo od stresa. Zbog današnjeg načina života, tijelo traži posebnu njegu. Najveća napetost zadržava se na području vrata i ramena.

umorne oci naslovna

Što je presudno za lijepu i zdravu kožu? Dnevna rutina! Kako bi vam lice i tijelo bilo dulje mladoliko (bez bora koje nastaju prilikom isušivanja kože) njegujte ga svakog dana. Za to vam je potrebno samo pet do deset minuta…

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam