Ove godine postojat će niz trendova kada govorimo o bojama za kosu, a istovremeno će biti i trend postepenog gradiranja, poput flamboyaga i potpuno prirodne kose. Slijedi 10 najvećih trendova!

1. Bronde - ni plava ni smeđa već i jedno i drugo, ali i ono između. Ova popularna boja kose bit će jedan od najvećih trendova ove godine, a već ima dovoljno poklonika u svijetu slavnih - uključujući Jennifer Lopez i Gigi Hadid.

kosa 1

foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

 

2. Crveno-smeđa - sjećate se, i Emma Stone je bila više crvenokosa? No svaka boja brzo dosadi, a novi hit je nešto između crvene i smeđe. Odlična boja koja pristaje mnogim svijetloputim ženama, a nije dramatična!

kosa 2

foto: Mario Anzuoni

 

3. Pepeljasto-smeđa - odličan je izbor ako želite promijeniti svoju smeđu kosu, ali opet se ne prepustiti potpuno pepeljastom trendu. Najbolje pristaje hladnijoj puti s ružičastim podtonovima.

kosa 3

foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

 

4. Preizrastao korijen - već neko vrijeme vlada trend izraslog korijena, no u 2017. to će biti još naglašenije. Takav ima i australska TV voditeljica s američkom adresom Renee Bargh.

kosa 4

foto: ©Chase Rollins/Press Association/PIXSELL

 

5. Plavo-siva - s ponosom je nosi Evan Rachel Wood. Snažan kontrast dobre kombinacije idealan je za sve smjelije djevojke i žene koje vole nešto drugačije i pomaknutije boje.

kosa 5

foto: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL

 

6. Baby plava - kakvu nosi Cara Delevingne i dalje će biti veliki trend. Cilj je da cijela kosa izgleda potpuno prirodno, a pogotovo korijen.

kosa 6

foto: Daniel Leal-Olivas/Press Association/PIXSELL

 

7. Skriveni pramenovi - nekoliko umetnutih prameva u različitim bojama stvorit će dubinu, volumen i prpošnost. Upravo takve pramenove ima i Kerry Washington.

kosa 7

foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

 

8. Dva tona tamno-smeđe - ova prekrasna kombinacija boja idealna je za sve žene s tamnom kosom. Riječ je o svojevrsnom obrnutom ombreu, a samo ton svjetliji vrhovi od sredine dužine kose stvorit će topao i elegantan izgled. Ima ih i Victoria Justice.

kosa 8

foto: OConnor-Arroyo/Press Association/PIXSELL

 

9. Flamboyage - postepeno gradiranje boje, koja od korijena prema vrhovima postaje sve svjetlija i toplija i dalje će biti veliki trend. Iz kombinacije ombrea i bayalagea nastao je flamboyage. Idealan primjer su Eva Longoria i Jessica Biel.

kosa 9

foto: Arnd Wiegmann

 

10. Kestenjasti pramenovi pri vrhovima - boja koja postepeno prelazi od tamne čokolade do boje kestena u gustim pramenovima također će biti veliki hit. Koliko dobro izgledaju pokazuje i Priyanka Chopra.

kosa 10

foto: Mike Blake

 

Izvor: 24sata.hr

 

 

 

 

 

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam