Više od 25 godina prisutna na hrvatskom tržištu, tvrtka Top Stil dugogodišnji je zastupnik 30-ak vrhunskih svjetskih brandova. Ova je tvrtka već tradicionalno izlagač na festivalu Hairstyle News, a, uz praktičan rad frizerskih kreativaca, struci i posjetiteljima predstavili su proizvode renomiranih brandova za njegu kose, ali i kozmetičku i frizersku opremu, te namještaj za frizerske salone. Nema sumnje - kvalitetan proizvod od iznimne je važnosti za kreativan rad frizera…

 

2 TS

 

Tvrtka Top Stil ponovno se predstavila na najvišoj razini jer su posjetitelji festivala Hairstyle News, uz novitete brandova na izložbenom prostoru, bili u prigodi upoznati rad frizerskog umjetnika Maxa Lampartera, koji je na zanimljivom look & learn seminaru predstavio najnoviju kolekciju branda label.m!

 

3 TS

 

4 TS

 

Prezentacijom na festivalu Hairstyle News tvrtka Top Stil ponovno je dokazala kako svojim poslovnim pristupom i suradnjom sa vrhunskim tvrtkama, frizerima, stilistima i vizažistima brine o svakom, pa i najsitnijem detalju u stvaranju mozaika na putu prema zadovoljnom klijentu.

 

5 TS 

6 TS 

Za kraj ove, najavljujemo Vam priču o radu i karijeri ovog frizerskog umjetnika i kreativca svjetski poznatog branda label.m...

 

Više pogledajte u video reportaži:

 

 

 

 

 

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam