Na frizerskom festivalu Hairstyle News brand Keunepredstavio se u nekoliko segmenata - brojnim suradnjama, stručnim i look & learn seminarima, te revijskim show programom.

Tvrtka Keune Adriatic, zastupnik Keune proizvoda za Hrvatsku i regiju, slovi kao jedan od 5 najuspješnijih svjetskih distributera jer je prepoznala važnost sinergije kvalitetnog proizvoda i kreativnog rada frizera. 25 uspješnih godina na tržištu potvrda su kvalitete branda, ali i ispravnosti poslovnog pristupa...ovdje uvijek i iznova naglašavaju važnost i potrebu edukacije, a brojka od čak 1000 frizera koji tijekom godine svoja znanja usavršavaju u Keune Akademiji uistinu je respektabilna... 

Na festivalu Hairstyle News priznati ambasador branda Keune i poslovni partner tvrtke Keune Adriatic, Stevo Pavlovič, predstavio je kreativne i komercijalne tehnike šišanja kose look & learn seminarom, te obilježio 20 godina uspješnog rada revijom frizura pod nazivom Haircouture Show.

Na pozornici frizerskog festivala u Zagrebu svoj su rad predstavili i kreativci pod imenom Idea Academy koji su u suradnji s brandom Keune prikazali svoju viziju frizerskih trendova. Kolekcija pod nazivom Circle of life insipirana je rečenicom slavnog Pabla Picassa…

Ovi frizerski umjetnici vrlo jednostavno objašnjavaju zašto je njihov izbor brand Keune

 

Nema sumnje kako će se uspješno poslovanje tvrtke Keune Adriatic nastaviti i u budućnosti jer je kvaliteta proizvoda ovog branda ponovno dokazana na pozornici zagrebačkog frizerskog festivala...što reći, kada 25 godina uspjeha na tržištu govori zapravo sve?

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam