Njega kose potrebna je svaki dan jer svako zapuštanje može dovesti do njezine ispucanosti. Sjajna i zdrava kosa vrlo je bitna za naš izgled.

Kvaliteta kose ovisi o tome kako je tretiramo, godišnjem dobu i zdravlju našeg organizma. Tijekom prijelaznih godišnjih doba, znači u jesen i proljeće, kosa se regenerira, kao i cijelo tijelo, pa je specifično češće ispadanje i gubitak forme. Potreban nam je zato uz šampon i maske za kosu i dobar regenerator. Preporučujemo vam da kod kuće sami izdvojite vremena i napravite jedan domaći regenerator koji će učvrstiti vašu kosu i dati joj zdravi izgled.

naran-reg1


Time ćete dobiti potrebne vitamine da ojačate i zaštitite kosu. Potrebno je da ocijedite jednu svježu naranču, uzmete malo vode, jednu žlicu meda i 5 kapi ulja sandalovine. Sve te sastojke izmiješate dok ne dobijete jednu gušću tekućinu. Domaći regenerator nanosite nakon šamponiranja kose, utrljajte ga u vlasište i nakon toga isperite. Promjene ćete vidjeti jako brzo!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam