Ines Beranek, suvlasnica zagrebačkog Hair & beauty salona Scissors & Tweezers koji se nalazi u zagrebačkoj Šulekovoj ulici, nositeljica je I'm Mounir zlatnog certifikata te za svoje klijente donosi Mounirove proizvode i tehniku rada.Scissors and Tweezers 1
Tko i što je Mounir?
Libanonski frizer Mounir jedan je od najtraženijih frizera širom svijeta. Globalnu reputaciju je razvio svojim inovativnim neinvazivnim tehnikama bojenja kose kojima postiže glatki i nježni prijelaz tonova, tako da boja izgleda prirodno, frizura je zapanjujuća, a kosa mekana...Ukratko - postiže wow efekt bez uništavanja kose. Za Mounira definitivno možemo reći da je izvrstan umjetnik koji u uređenje kose unosi pravu unikatnu umjetnost. Na društvenim mrežama prati ga više milijuna ljudi, otvorio je "Mounir" salone u Libanonu i Italiji, a osnivač je i vlasnik istoimenog brenda kozmetičkih proizvoda za kosu.
Također, održava i međunarodne majstorske tečajeve educirajući frizere iz cijelog svijeta. Ines Beranek je završila majstorsku edukaciju te stekla "I'm Mounir" zlatni certifikat kojim postaje certificirana za rad s njegovim originalnim proizvodima.

Scissors and Tweezers 5
Tko je Ines Beranek?
Ines Beranek je u svijetu frizerstva već 17 godina. Vlastiti salon je otvorila 2017. godine, a 2020. seli u novi poslovni prostor u Šulekovoj ulici, gdje s dvije kolegice otvara salon ljepote pod nazivom Scissors & Tweezers. Uvijek je težila stvoriti nešto izuzetno i unikatno te je svojom upornošću, voljom, željom i znanjem gurala naprijed. Certifikacijom kod Mounira približila je ovu prestižnu tehniku i svjetski glamur hrvatskom tržištu. Za bojenje kose ovom neinvazivnom tehnikom i proizvodima koji, uz fantastične rezultate, štite i njeguju kosu, već postoji velik interes pa je dobro rezervirati svoj termin na telefonski broj salona 01/2300 625 što prije.

Scissors and Tweezers 3

Scissors and Tweezers 7
Uz puno prakse i truda, ova umjetnica čiji klijenti iz salona izlaze s velikim osmijehom i rado se vraćaju, "I'm Mounir" zlatnim certifikatom napravila je veliki korak u svojoj karijeri, no kako sama kaže: "Ovo je značajan korak za mene, ali ponajviše zato što klijentima mogu pružiti puno kvalitetniju uslugu, veći raspon boja, istovremeno štiteći njihovu kosu." Ujedno je naglasila i da neće stati na tome, nego da planira kontinuirani rast i praksu u ovoj izuzetnoj tehnici.


Scissors & Tweezers hair & beauty salon
www.scissorsandtweezers.com
www.instagram.com/scissorsandtweezers
www.facebook.com/scissorsandtweezershr

 

Scissors and Tweezers 6

Scissors and Tweezers 4

Foto: Timor Šatara

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam