Više od 25 godina prisutna na hrvatskom tržištu, tvrtka Top Stil dugogodišnji je zastupnik 30-ak vrhunskih svjetskih brandova kao što su Maletti, Beauty Star, NILO, Moroccan oil te Gamma Piu. Na nedavno održanom sajmu Beauty & Hair Expo, kreativni tim tvrtke Top Stil, koja je bila i partner sajma, posjetiteljima je pripremio mnoštvo zanimljivih prezentacija i stručnih look & learn seminara, a uz brojne izložbene prostore frizerskih brandova, predstavila su se i neka od najzvučnijih imena svijeta frizerstva...

Top Stil 3 2

Kada govorimo o frizerskom segmentu, prvo ime sajma Beauty & Hair Expo i osoba koju su s posebnim zanimanjem očekivali frizeri regije svakako je bio Guy Tang, frizerski čarobnjak iz Los Angelesa. Brand #mydentity spoj je njegove životne filozofije te trendova i proizvoda za kosu i bez sumnje je hit brand koji frizerskim umjetnicima diljem svijeta osigurava nesputanu kreativnost i osobni izričaj. Guy ističe kako se bojama uvijek treba igrati, te kako je rezultat na kosi zapravo - način izražavanja! Također, You Tube kanal ovog frizerskog umjetnika posvećen je kosi, ljepoti, fitnessu i lifestyleu i broji više od 2 milijuna pretplatnika. Fascinantno, zar ne?

Top Stil 3 4

Guy Tang poseban je i zbog toga što, za razliku od brojnih frizera, aktivno podržava kolege i želi podijeliti svoje znanje. Važnost društvenih mreža i socijalnih medija za njega je neupitna, a jednom je u šali rekao kako je u trendu sve ono što on objavi na Instagramu. Vodeći se onom narodnom: „U svakoj šali - pola istine!” rekli bismo kako je navedena šala zapravo puno bliža – istini, što nam je potvrdilo i oduševljenje prisutnih na sajmu Beauty & Hair Expo...a oduševljenje dolaskom u Zagreb nije skrivao ni ovaj kreativac iznimne pozitivne energije!

Top Stil 3 5

Kako smo i naglasili, Guy Tang je bio najveća, ali nikako jedina zvijezda sajma Beauty & Hair Expo. Naime, svoju je kreativnost zagrebačkoj publici na najvišoj razini prezentirala i Toni & Guy Akademija, a Efi Davies i Indire Schauwecker prisutnima su predstavile kolekciju pod nazivom „Legacy".

Globalno prepoznat kao superbrand, Toni & Guy je stalni sponzor London Fashion Week-a i trenutno je prisutan u 475 salona u 48 država svijeta, a uz više od 50 godina tradicije te 80 show programa i 100000 educiranih frizera tijekom godine, bez sumnje je vodeći kreator trendova svijeta frizerstva! 

Za kraj današnje priče, spomenimo i namještaj i opremu za salone koji su prisutne frizere na sajmu Beauty & Hair Expo ostavljali bez daha...Tijekom 80 godina poslovanja talijanski brand Maletti predstavlja vrhunski namještaj za frizerske salone - jedinstvenih, kreativnih i tehnoloških rješenja te bezvremenskog dizajna, a brandovi Beauty Star i Nilo te novitet pod nazivom Stella B, koji su dio grupacije Maletti, svojim su asortimanom jednostavno - oduševili!Top Stil 3 2

Top Stil 3 3

Zaključimo - prezentacijom na zagrebačkom sajmu Beauty & Hair Expo tvrtka Top Stil bez sumnje je ponovno dokazala svoju kreativnost i visoku razinu profesionalnosti!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam