Početak proljeća 2019. godine na Zagrebačkom Velesajmu obilježio je jedan od najuspješnijih i najpopularnijih sajmova u Hrvatskoj i regiji. Riječ je o međunarodnom događanju pod nazivom Beauty & Hair Expo koje se temelji na bogatoj dvadesetogodišnjoj tradiciji sajma Dani ljepote. Osim novog naziva, najvažnija novost sajma Beauty & Hair Expo je ekspanzija u predstavljanju frizerskog segmenta. Naime, Zagrebački Velesajam je u suradnji s partnerom sajma - tvrtkom Top Stil - pripremio mnoštvo zanimljivih prezentacija i stručnih look & learn seminara. Uz brojne izložbene prostore frizerskih brandova, posjetiteljima su se predstavila i neka od najzvučnijih imena svijeta frizerstva...

Top Stil 1

Sve navedeno zvuči prilično jednostavno, ali sasvim smo sigurni kako je organizacijski tim uložio puno truda i vremena kako bi Beauty & Hair Expo predstavio još atraktivnije sadržaje koji će hrvatskoj metropoli osigurati visoku poziciju na beauty karti svijeta. Kada govorimo o frizerskom segmentu, prvo ime sajma Beauty & Hair Expo i osoba koju su s posebnim zanimanjem očekivali frizeri regije svakako je bio Guy Tang, frizerski čarobnjak iz Los Angelesa. Brand #mydentity spoj je njegove životne filozofije te trendova i proizvoda za kosu i bez sumnje je hit brand koji frizerskim umjetnicima diljem svijeta osigurava nesputanu kreativnost i osobni izričaj.

Top Stil 2

Top Stil 3

You Tube kanal ovog frizerskog umjetnika posvećen je kosi, ljepoti, fitnessu i lifestyleu i broji više od 2 milijuna pretplatnika. Fascinantno, zar ne? Guy Tang je svojim nastupom bez iznimke oduševio prisutne, a on nije skrivao svoje oduševljenje dolaskom u Zagreb!

Kako smo i naglasili, Guy Tang je bio najveća, ali nikako jedina zvijezda sajma Beauty & Hair Expo. Naime, svoju je kreativnost zagrebačkoj publici na najvišoj razini prezentirala i Toni & Guy Akademija, a Efi Davies i Indire Schauwecker prisutnima su predstavile kolekciju pod nazivom „Legacy”.

Top Stil 4

Globalno prepoznat kao superbrand, Toni & Guy je stalni sponzor London Fashion Week-a i trenutno je prisutan u 475 salona u 48 država svijeta, a uz više od 50 godina tradicije te 80 show programa i 100000 educiranih frizera tijekom godine, bez sumnje je vodeći kreator trendova svijeta frizerstva!

Top Stil 6

Zagrebačkoj se publici predstavila još jedna zvijezda - Kevin Luchmun, višestruko nagrađivani frizer godine iz Londona, koji kombinira moderne i tradicionalne stilove brijačkog i frizerskog izričaja kako bi stvorio jedinstveni stil.

Top Stil 8

Top Stil 7

Naši sugovornici nisu skrivali zadovoljstvo suradnjom s tvrtkom Top Stil koja je, kao partner sajma Beauty & Hair Expo, ponovno oduševila...

Za kraj, u suradnji s tvrtkom Top Stil, najavljujemo vam nove priče, zanimljive teme i atraktivne goste sa sajma Beauty & Hair Expo!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam