U želji da vas upoznamo sa najučinkovitijim saveznicima vaše ljepote,  posjetili smo zagrebačku Polikliniku Poliderma čiji je stručni tim prepoznao vrijednosti uređaja Med 2 Contour neinvazivne metode koja je jedina prava alternativa operativnoj liposukciji.

Ovaj je uređaj talijanskog proizvođača General Project zaslužio brojna priznanja struke i klijenata, a na jednom od najvećih prošlogodišnjih medicinskih kongresa održanom u Las Vegasu osvojio je i prestižnu nagradu 'Aesthetic awards' za najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tijela.

poliderma_med2-3

Ova stoposto sigurna metoda trenutno je najugodniji tretman oblikovanja tijela u svijetu, za kojeg je dovoljna čak i pauza za ručak! Rezultati? Trenutni i trajni nesposredno nakon prvog tretmana obujam klijenta smanji se čak do 2 i pol centimetra!

poliderma_med2

Tretman uređajam Med 2 Contour metoda je koja oduševljava, sa trajnim rezultatima u vrlo kratkom vremenu. Zbog svega navedenog, jednostavno vrijedi pokušati!

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži:


 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam