Tragom priča o ljepoti, današnja tema našu je vrijednu novinarsku ekipu odvela na more posjetili smo suncem okupanu Rijeku. Iako smo poželjeli uživati u kavici na jednoj od brojnih terasa riječkog Korza i prošetati uz more, razlozi naše posjete centru Kvarnera bili su ponešto drugačije prirode odlučili smo vam, naime predstaviti tretman hit uređajima za vašu ljepotu koji su odnedavno obogatili beauty ponudu Rijeke, Kvarnera i Istre.

Slijedi naša priča o medicinsko estetskom centru Jupiter.
Danas vam predstavljamo tretman uređajem Med Contour  neinvazivnu metodu koja je jedina prava alternativa operativnoj liposukciji. Ovaj je uređaj talijanskog proizvođača General Project zaslužio brojna priznanja struke i klijenata, pa je tako na jednom od najvećih prošlogodišnjih medicinskih kongresa održanom u Las Vegasu osvojio prestižnu nagradu 'Aesthetic awards' za najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tijela.

jupiter1


Ova stoposto sigurna metoda trenutno je najugodniji tretman oblikovanja tijela u svijetu, koji je moguće odraditi čak i u vrijeme pauze za ručak.
Rezultati nakon ove neinvazivne metode oblikovanja tijela, uklanjanja masnih naslaga i celulita pokazali su se trajnima, uz napomenu kako se nesposredno  nakon prvog tretmana obujam klijenta smanji čak do 2 i pol centimetra! Naravno, reakcije su očekivano pozitivne.
Ne čudi nas kako se za tretmane ovim uistinu revolucionarnim uređajem sve češće odlučuje i jači spol.Čini se kako dvojbi zapravo nema.

jupiter3


Tretmani uređajam Med Contour metoda su koju možete poželjeti za vitku liniju bez pretjeranog znojenja, sa trajnim rezultatima  u vrlo kratkom vremenu. A zbog svega navedenog, zaključak je jednostavan vrijedi pokušati!

jupiter2


Ipak , naša se priča o riječkom Korzu i medicinsko estetskom centru Jupiter ovdje ne završava...naime, u našoj ćemo vas slijedećoj emisiji upoznati sa hit tretmanom koji će vam vratiti mladost i osmijeh na lice predstavit ćemo vam jedinstveni uređaj Face up...stoga  gledajte nas i slijedećeg tjedna!

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam