Bilo da je rekreativno ili svakodnevna aktivnost, hodanje je jednostavno iznimno važan segment naših života. Nepravilno držanje i hodanje ili bolovi u donjem dijelu leđa koji pogađaju čak 80% svjetske populacije barem jednom tijekom života, vrlo su često povezani s pogrešnim odabirom neadekvatne i nekvalitetne obuće. Iako ih u pravilu ignoriramo, ti problemi uvelike mogu narušiti kvalitetu života. Brinete li o svome zdravlju, svakako pogledajte našu današnju priču...

Naime, posjetili smo Mevjemu - ekskluzivnog zastupnika branda Joya za Hrvatsku, tvrtku koja je postala sinonim za ugodno hodanje i visokokvalitetnu fiziološku obuću.

 

Ova fiziološka obuća već pri prvom koraku pruža nam osjećaj kao da lebdimo, a dizajnirana je posebnom tehnologijom s namjerom stvaranja najmekših i najudobnijih potplata na svijetu.

 

mevjema - joya 5

 

Obuća sa trećom vrstom potplata, uz svakodnevnu je upotrebu vrlo praktična za rekreativno bavljenje sportom ili brzo hodanje. 

 

mevjema - joya 2

 

Dolaskom toplijih dana, aktualni i traženi postaju otvoreniji modeli obuće, stoga je Joya nedavno predstavila kolekciju papuča sa najnovijom vrstom potplata.

 

mevjema - joya 3

 

mevjema - joya 4

 

I još jedna posebnost - prvi kontakt klijenata tvrtke Mevjema sa obućom Joya i osjećaj ugode i mekoće osigurava podloga Joya...

 

Jačanje mišića zbog fleksibilnosti hoda, zaštita zglobova zbog mekanog dodira sa tvrdom podlogom, te poboljšana cirkulacija i higijena nogu dovoljni su razlozi za odluku o kupnji ove fiziološke obuće. Naravno, i dizajn je vrlo važan pa Joya u svojoj novoj kolekciji ima različite, vrlo atraktivne i zanimljive modele. Slogan branda Joya zapravo govori sve...

 

mevjema - joya 7

 

Uz obuću Joya, za lakši i bezbolniji hod, u ponudi tvrtke Mevjema su i ulošci za cipele njemačkog proizvođača Schein, čija je posebnost da su šesteroslojni, ali istovremeno vrlo tanki, a namijenjeni su različitim prigodama i dobi klijenata. Spomenimo i preventivne i kompresivne čarape koje sprečavaju širenje vena, što ima izuzetnu važnost, pogotovo tijekom ljetnih mjeseci. Preporučuju se pretilim osobama, te onima koje često i dugo stoje. 

 

mevjema - joya 1

 

Našu je pozornost privukao i jedan jedinstven, a zapravo vrlo jednostavan proizvod - neobična sandala uz koju je tuširanje ugodnije i koja doista može olakšati svakodnevnu higijenu. Posebna je jer se pipcima koji se nalaze na njenom donjištu može čvrsto zalijepiti za dno tuš kabine i tako, uz tuširanje bez saginjanja, omogućava i dobar piling nogu, te masažu koja potiče bolju cirkulaciju.

 

mevjema - joya 6

 

Nema sumnje kako dobar savjet zlata vrijedi...stoga se nadamo kako smo vas našim današnjim savjetima potaknuli da na ispravan način uspostavite ravnotežu duha i tijela. I sačuvate svoje najveće bogatstvo – zdravlje...

 

Više o tome pogledajte u našem video prilogu!

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam