REVIDERM MINUTE

Kristina Ukalović vas savjetuje!

Tematske reportaže od nazivom REVIDERM MINUTE možete pogledati svake nedjelje u emisiji Lifestyle TV! u 16:15h na Jabuka TV-u i mreži regionalnih i lokalnih TV postaja u Hrvatskoj i BIH.

REVIDERM Akademija

Kristina Ukalović - za SLJ

Predstavljamo vam jedan potpuno novi pristup edukaciji na tržištu kozmetike u sklopu REVIDERM Akademije. Ovaj je projekt, nakon izuzetnih rezultata u Njemačkoj, pronašao svoju potrebu i u Hrvatskoj, stoga ćemo Vas, u suradnji s tvrtkom Kris Derma, iz tjedna u tjedan upoznavati s filozofijom i načinima rada, te ciljevima i rezultatima REVIDERM akademije, ali i prikazivati kako se educiraju najbolji stručnjaci na području kozmetike.

No, ono po čemu je REVIDERM Akademija prepoznata kao jedinstvena i drugačija njena je priča o edukaciji, priča kojom podržava temelje profesionalnosti, kvalitetnog rada i izuzetnih rezultata.  

 

1. Što je REVIDERM? 

REVIDERM je njemačka tvrtka koja postoji od 1986. godine, a na hrvatskom tržištu je prisutna 14 godina. Njezina primarna djelatnost je proizvodnja dermokozmetike, kozmetike s visokim udjelom aktivnih sastojaka. Nakon nekog vremena rada s kozmetikom uvode u svoju ponudu aparate za mikrodermoabraziju koji zamjenjuju klasično čišćenje lica te koji su do danas tri puta mijenjali dizajn. Kao logičan slijed uz prodaju aparata i preparata ide i edukacija. REVIDERM je učinio korak dalje i pokrenuo školovanje kozmetičara u REVIDERM Akademiji kroz četiri nivoa, od Basica do Specijalista.  

 

2. REVIDERMovi preparati spadaju u skupinu dermokozmetike. Što to znači?

To znači da je u svim preparatima visok udio aktivnih sastojaka te da su preparati koncentrirani.

 

kolumna 3

 

3. Što je mikrodermoabrazija?

Mikrodermoabrazija je nježan, neagresivan piling uz pomoć kristala aluminijevog oksida. Ovo je tretman koji na jednostavan i bezbolan način uklanja rožnati sloj s površine kože te omogućuje migraciju novih, živih stanica kože na površinu. Ovaj tretman preteča je svih ostalih tretmana u salonu te zamjena za klasično čišćenje lica. Indikacije za tretman mikrodermoabrazijom su: akne, ožiljci od akni i od operativnih zahvata, mrlje, strije i bore te klasično čišćenje lica.

 

4. Koliko je tretmana mikrodermoabrazije potrebno i kako često se tretmani izvode?

Tretmanima mikrodermoabrazije prethode konzultacije i analiza kože kako bi se sa sigurnošću znalo kako pristupiti koži klijenta. Uglavnom se tretmani grupiraju u pakete po 5 tretmana, a izvode se u razmaku od tjedan dana. Nakon odrađenog paketa bilo bi dobro doći jednom svaka dva mjeseca na tretman održavanja.

 

5. Kolika je učinkovitost tretmana?

Učinak tretmana vidljiv je odmah nakon tretmana iako je najbolje vidljiv rezultat kroz 2 - 3 dana. Ako je riječ o nekom problemu koji želimo riješiti tada će se napredak vidjeti iz tretmana u tretman, a za još brže i bolje efekte preporučuje se korištenje preparata za kućnu njegu kako bi se kontroliranom njegom nastavilo i za vrijeme kada nismo na tretmanu.

 

kolumna 2

 

6. Postoje li slučajevi kada ne bi smjeli raditi ovu vrstu tretmana?

Tretmani mikrodermoabrazije mogu se raditi na svim tipovima kože pa čak i na najosjetljivijoj budući će samo kvaliteta takve kože nakon mikrodermoabrazije biti bolja. Slučajevi koje ne smijemo tretirati:

- atopijski ekcemi (Neurodermitis)

- psoriasis vulgaris

- upala kože

- sunčane opekline

- pri uzimanju Isotretinoina (npr. Roaccutane)

- sklonost ožiljcima

- Rosacea

- rak kože, naročito “crni” rak kože (lentigo maligna melano) ili ako se sumnja na njega

 

7. Koliko se nakon mikrodermoabrazije ne smijemo izlagati suncu?

Nakon tretmana trebalo bi najmanje tri dana izbjegavati direktan boravak na suncu i odlazak u solarij. Operater koji izvodi tretman uvijek na kraju tretman završava nanoseći preparat sa zaštitnim faktorom, a dobro je koristiti zaštitni faktor i nakon tretmana. Mikrodermoabraziju na taj način možemo raditi i u ljetnim mjesecima, ali je tada nećemo kombinirati s kiselinama.

 

8. Što je REVIDERM Akademija i kome je namijenjena?

REVIDERM Akademija je sustav školovanja koji je osmislila tvrtka REVIDERM za sve korisnike svojih preparata i aparata. Ona obuhvaća teoriski dio predavanja te praktični dio, izvođenje tretmana. Detaljno se upoznaju preparate linija REVIDERM i Cellucur te je sustav školovanja podijeljen u četiri etape: Basic, Expert I,Expert II i Specijalist.

Za završene stupnjeve edukacije izdaju se certifikati, a za Specijaliste REVIDERM Akademije postoje posebne pogodnosti: trajni popust kod kupnje preparata ili aparata i marketinška potpora.

 

9. Koji saloni i dermatološke ordinacije spadaju u skupinu Specijalista REVIDERM Akademije:

Naš referentni centar je Poliklinika Bagatin, jedna od vodećih medicinskih ustanova za maksilofacijalnu i plastičnu kirurgiju, anesteziologiju i dermatologiju u Republici Hrvatskoj i regiji.

Poliklinika Bagatin posluje na dvije lokacije: Kneza Višeslava 14, Zagreb i Green Gold Tower
Grada Vukovara 269a/10, 10 000 Zagreb

Kozmetički salon Jasna Franković Kindij, Vinogradska 8a,

Madame, Ozaljska 55, Zagreb

Megalook, Kašinska 7, Sesvete

Poliklinika Lege Artis, Vukovarska 1, Osijek

Jasminka Plepelić, Kralja Stjepana Tomaševića 13/II, Velika Gorica

Ordinacija Dr. Markušić, Maršala Tita 110/1, Opatija

Ordinacija Dr. Stanić, Trg Republike Hrvatske 2, Rijeka

Estetski Centar B, Venuccieve Stube 3, Rijeka

Medicinsko - kozmetički salon Skin, Sajmišna 16, Velika Gorica

Kozmetički salon Nika, Samobor

Lambris Beauty Spa, Lanište 24b, Zagreb

Kozmetički Salon Nika, Gundulićeva 23, Samobor

Beauty Face, Vukovarska 19 II kat, Poreč

Gp Contour Beograd, Đorđa Stanojevića 11b, Novi Beograd

Gp Contour Novi Sad, Petra Drapšina 56, Novi Sad

Za informaciju o našim centrima uvijek možete pronaći REVIDERM specijalista na našem lokatoru na 

http://www.reviderm.hr/salon-locator/index.html


Zastupnik REVIDERM kozmetike za Hrvatsku:

Krisderma - logo za SLJ

 

"Kris Derma d.o.o.", Nova cesta 76, Zagreb, tel.: 01/ 889 3783  

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam