U prepunoj dvorani Centra za kulturu Korčula na predivnom otoku Korčuli održan je prestižni izbor za najboljeg modela godine WORLD TOP MODEL CROATIA, koji se već treću godinu održava u Hrvatskoj u organizaciji UMAH-a, prve modne agencije osnovane prije više od pedeset godina.

Na svjetskom izboru koji se prošle godine održao u Milanu pobjednica izbora World top modela Croatia 2016.godine Lara Spajić sudjelovala je kao predstavnica Hrvatske i odnijela pobjedu unatoč velikoj konkurenciji natjecateljica iz cijelog svijeta te s prestižnom agencijom Major model management potpisala vrijedan ugovor.

Natjecateljice iz cijele Hrvatske boravile su na pripremama u predivnom resortu PORT 9 u gradu Korčuli, čije se kompletno osoblje brinulo da se osjećaju kao prave princeze, te da im ništa ne nedostaje. Uz natjecateljice, kao gošće - pobjednice i predstavnice svojih zemalja, sudjelovale su i predstavnice Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Srbije.

WTM 1
Tijekom priprema, plovile su lađama po delti Neretve gdje su posjetile plantažu mandarina, uživale u pjesmi, berbi plodova i družili se u restoranu Villa Neretva vlasnika gospodina Pere Jerkovića, koji je zajedno s osobljem bio predivan domaćin. Na prekrasnim jedrilicama uz profesionalne skipere tvrtke Ploče Sailing provele su nezaboravne trenutke i upoznale ljepote predivne Korčule, s kojih će za uspomenu ponijeti predivne fotografije i videa profesionalnih fotografa i snimatelja World top model Croatia, a koje smo imali prilike vidjeti na velikim video zidovima na samom događaju.
Izboru su nazočili i zamjenik župana Dubrovačko neretvanske županije Joško Cebalo, gradonačelnik grada Korčule Andrija Fabris, direktorica Turističkog ureda grada Hana Turudić, te Fiore Tondi, vlasnik svjetske licence sa svojim uvaženim gostima, koji je bio i jedan od članova žirija.

U glazbenom dijelu programa nastupio je Jacques Houdek, koji je svojim predivnim glasom u izvođenju svojih pjesama podigao publiku na noge, te Klapa Kumpanji iz Korčule.

WTM 2

Lentama su se okitile pobjednica Ana Gavran iz Makarske, prva pratilja Dolores Đolić iz Gospića, te druga pratilja Romana Mitar iz Siska, a spomenimo i kako će se u prosincu održati svjetski izbor u Budimpešti.

WTM 3

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam