Miss Hrvatske Angelica Zacchinga za manje od tri tjedna putuje na Izbor za Miss Svijeta, koji će se u prosincu održati u Washingtonu. Pripreme hrvatske Missice su u punom jeku, a upravo je završila snimanje fotografija za svoj portfolio. Kreativna ekipa, na čelu s fotografkinjom Sanjom Hitrec Leljak, zamislila je Angelicu kao urbanu, dinamičnu heroinu, stopljenu s ritmom zagrebačkih ulica. Prirodno, veselo i jednostavno - baš kakva Angelica i jest.

Miss Hrvatske 3
"Ljepota sa svrhom" - moto je prestižne organizacije Izbora za Miss Svijeta. Kada je izbor pokrenut, davne 1952. godine, ljepota je bila presudan faktor za odabir najljepše, no danas takvi kriteriji više ne vrijede. Osim ljepote, na ovom Izboru djevojke se ocjenjuju u nekoliko različitih kategorija, među kojima su i talenti i sport.
Novoizabrana Miss Hrvatske Angelica Zacchigna ne samo da je lijepa i pametna, već i vrlo talentirana mlada djevojka. Prije šest godina nastupila je u TV showu "Supertalent" na kojem se probila sve do polufinala, a posebno je pamtimo po  spektakularnoj izvedbi pjesme Michaela Jacksona "The Way You Make Me Feel". 

Miss Hrvatske 4
Vjerujemo kako će u Washingtonu Angelica oduševiti žiri i izdvojiti se svojom ljepotom i talentima od ostalih 138 djevojaka, te tako dostojno prezentirati boje Lijepe Naše!

Outfit: Sherri Hill, LuLei, Foch, Pletinella, Džemila Dilberović design

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam