Miss Hrvatske Angelica Zacchigna otputovala je u Washington, gdje se 18. prosinca održava Izbor za Miss Svijeta. Na aerodromu su je ispratile direktorice Direkcije Izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta - Maja Vračarić i Iva Loparić, te dečko Nikola Bernobić. Angelicu očekuju četiri tjedna izazova i puno aktivnosti te natjecanja u brojnim kategorijama među kojima su i sport i talent. Za njezinu dobru kondiciju pobrinuo se MBS u suradnji s Elenaom Zdjelar, ponosnom vlasnicom titule Prvakinje svijeta u fitnessu, koja je nekoliko mjeseci vježbala s hrvatskom missicom.

Miss 2
Osim sporta, Angelica će pokazati i svoje talente. Srećom, naša missica studira jazz pjevanje na glazbenoj akademiji Conservatorio Giuseppe Tartini di Trieste, a glazba i ples su joj najveća strast, pa zapravo i neće imati problema oko iskazivanja talenta. Svoje pjevačko umijeće pokazala je i novinarima na press konferenciji kada je otpjevala pjesmu "Natural Woman", s kojom će pokušati osvojiti žiri na Izboru u Washingtonu.
Spomenimo kako će Angelica zabljesnuti u kreacijama za koje su se pobrinuli Sherri Hill, dizajnerice Ingrid Rojc, Džemila Dilberović, Ivana Jurić, Pletinella, Lu Lei, Carol, Foch te Sani Shop i obuća Hogl i Borovo.

Miss 3
Unikatne torbe od filcane ovčje vune kotarskih vunarica darivat će na dobrotvornom balu, a svim missicama poklonit će posebno dizajnirani Leny parfem ISTRIA kojeg je osmislio Dejan Levačić i koji će pokušati dočarati mirisne note Istre.
Bez obzira na rano jutro, Angelica je blistala na aerodromu i mamila poglede, a neodoljivi osmjeh nije silazio s njenog lica. Poželimo joj puno sreće i neka uživa u svakom trenutku ove jedinstvene avanture koja je očekuje!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam