Angelica Zacchigna postala je omiljena misica na izboru za Miss Svijeta u Washingtonu. Nakon što je ušla u finale izbora talenta, svi je obožavaju i dive se njezinom kristalnom glasu. Djevojke svakodnevno imaju brojne obveze i natjecanja u raznim kategorijama, pa su ih organizatori nagradili izletom u New York. Ovoga puta nije bilo "beauty sleep-a" jer su se probudile već u 4 sata ujutro pa je većina sa sobom ponijela i jastuk - za spavanje u autobusu. Angelica je bila posebno sretna jer jako voli New York i jedva je čekala doživjeti ritam njegovih ulica.

Osim razgledavanje grada, djevojke su imale prigodu pogledati i novi hit mjuzikl "School of Rock" Andrew Lloyd Webbera...Istinski je doživljaj bio razgledavanje grada brodom na kojem se našao i pianino, pa je Angelica uzela mikrofon i otpjevala nekoliko pjesama, na oduševljenje prisutnih!

miss 1

"Bio je to nezaboravni trenutak", rekla je poslije Angelica, "Zatvorila sam oči i pjevala srcem, a onda ih otvorila i ugledala Kip slobode ispred sebe. Ovo ću pamtiti cijeli život!"

Pobjednica talenta direktno ulazi u top 20, a tko će pobijediti ovisi o broju glasova - glasati mog svi preko mobilne aplikacije...Dakle, što čekamo?

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam