Najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti prezentiranima kroz nove proizvode, brojne prezentacije, edukacije i stručni program održat će se tradicionalno početkom proljeća, od 4. do 6. ožujka. Projekt koji je na međunarodnoj sajamskoj pozornici dugi niz godina, ovogodišnji 23. po redu, posvećen je različitim segmentima industrije ljepote: kozmetika, njega kose, prirodni preparati, oprema salona, njega noktiju.

Beauty Hair Expo 2022 2

Beauty Hair Expo 2022 1

Beauty noviteti, sajamski popusti i savjeti
Izlagači će predstavljati novitete iz područja preparativne i dekorativne kozmetike, najnovije trendove u kozmetičkim tretmanima, nadolazeće trendove u bojanju, šišanju i stiliziranju kose, njezi i dizajnu noktiju, suvremenu kozmetičku i frizersku opremu kao i pribor za salone. Posjetitelje očekuju brojni noviteti i sajamski popusti, nove nail tehnologije (easy dip nail technology), ayurvedske linije proizvoda za njegu cijelog tijela, trajna šminka, oblikovanje i njega obrva i trepavica, šminkanje i make up savjeti, inovativne tehnike masaže protiv celulita te razne primjene aparaturnih tretmana (kriolipoliza), kao i elektromagnetni stimulacijski uređaj - TeslaART...Industrija ljepote i način kako ona utječe na naš doživljaj lijepog neprekidno se mijenja. Beauty & Hair Expo Zagreb je „it“ mjesto za nova saznanja o proizvodima, besplatnih kozmetičkih savjeta, novitete iz područja dekorativne i preparativne kozmetike, trendova u šišanju i bojanju kose, a sve po povoljnim sajamskim cijenama kozmetičkih proizvoda i usluga!

Beauty Hair Expo 2022 4

Beauty Hair Expo 2022 6

Bogat popratni program
Sajam Beauty & Hair Expo Zagreb uz izlagački dio uvijek nudi i kvalitetan edukativan program. Naglasak je na Beauty & Business konferenciji na kojoj će biti riječi o izvrsnosti kvalitete pruženih usluga te načinima kako dobro i profesionalno voditi posao u beauty industriji. Održat će se natjecanje nail art dizajn s temom "Nails in Paris", revija frizerskih radova učenika strukovnih škola, Masterclass Euphoria vol II, predavanje i prezentacije za učenike strukovnih škola te Hair Show Farmavita Profesional kao i Hair Fashion u nedjelju kada će vrhunski stručnjaci za kosu, u organizaciji tvrtke Top Stil, zainteresiranim posjetiteljima demonstrirati novosti i trikove u izradi frizura. Novi proizvodi, sajamski popusti, prezentacije, edukacije i savjeti profesionalaca iz svijeta ljepote odlična su pozivnica za posjet Zagrebačkom velesajmu!

Beauty Hair Expo 2022 3

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam