Svjetski poznata hrvatska violončelistica Ana Rucner priprema jedinstveno iznenađenje za sve posjetitelje Floraarta! Naime, najveća regionalna izložba cvijeća održava se na Bundeku od 16. svibnja, a posljednji dan, u nedjelju, 19. svibnja s početkom u 20 sati obilježit će Anin koncert! Više od sto tisuća biljaka Floraarta bit će jedinstvena kulisa za koncert u kojem će glazbenica predstaviti program romske glazbe uz goste iznenađenja, a ulaz na koncert je besplatan.

Floraart 2019. 2

"Već treću godinu nastupam na Floraartu i svake se godine jako veselim ovom koncertu. Poseban je doživljaj svirati u zelenoj oazi Bundeka. Osim toga jako volim cvijeće i uvijek iskoristim posjet Floraartu za kupnju omiljenih kala i ruža. Događanje je odlično organizirano, sa zanimljivim sadržajima i doista mi je drago da mogu svirati na ovako velikoj manifestaciji!"- izjavila je Ana Rucner uoči koncerta na Floraartu.

Floraart 2019. 1

Na Bundeku će za Floraart procvjetati 125.000 sadnica na više od 300.000 m2 površine. Cvjetnjaci, vrtovi i eksponati pokazat će neusporedivu ljepote prirode i cvijeća, a šest dana Floraarta bit će ispunjeno brojnim zanimljivim sadržajima za sve ljubitelje cvjetne umjetnosti ali i one koji će to tek postati. Natjecanja u različitim kategorijama, edukativna predavanja stručnjaka, prezentacija novih trendova te dječji program Floragrad osvojit će sve generacije posjetitelja. Ulaz je naravno besplatan, a više informacija o samoj izložbi kao i svim događanjima možete pronaći na službenoj web stranici www.floraart.hr.

Floraart 2019. 3

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam