"Zmaj Anđelko ponovno leti!" - ovo je slogan pod kojim kreativni tim ZAPD ponosno predstavlja svoj novi izum za razveseljavanje djece - društvenu igru ZMAJ ANĐELKO I DUGAČKI REP!

Riječ je o stolnoj igri (board game) za 2-4 igrača, namijenjenoj uzrastu 4+, a cilj igre je svoje figurice što prije dovesti na rođendan zmaja Marka! Igra je sadržajno i vizualno inspirirana slikovnicom "Zmaj Anđelko i dugački rep", koja je svoje prvo izdanje doživjela u rujnu 2016.

Zmaj Kutija COVER

Zahvaljujući ilustratorici i grafičkoj dizajnerici Milici Vezmar Basara, vizual ploče za igru obogaćen je šarenim likovima i grafikama iz istoimene slikovnice, kako bi istovremeno uveseljavao igrače i promatrače.

Da igra ne bi bila suhoparna pobrinuo se autor igre Goran Čučković, osmislivši posebna polja i pravila za igru.

POSEBNA POLJA WEB

"Mehanika igre pokazala se uzbudljivom i dinamičnom.", govori nam autor igre, ujedno i organizator humanitarnog projekta Zmaj Anđelko pomaže djeci, kojemu su cilj upravo osmišljavanje i distribucija slikovnica i društvenih igara za djecu po bolnicama i domovima diljem Republike Hrvatske.

Ovom prilikom još jednom pozivamo sve ljude dobre volje da se uključe i pomognu u prikupljanju sredstava za distribuciju i dostavu igre. Želja oganizatora je da prve pošiljke stignu do djece najkasnije do Uskrsa.

Zmaj Tabla PRINT

UPOZORENJE! Društvena igra "Zmaj Anđelko i dugački rep" potiče zbližavanje ukućana, rodbine, prijatelja i poznanika - velikih i malih. Umanjuje hipnotičko djelovanje mobitela, tableta i sličnih uređaja. Uz to, ona uvodi mlađe igrače u svijet brojeva, upoznaje ih s pojmovima poput parnih i neparnih brojeva te zbrajanja i oduzimanja.

U ovu dobru priču uključiti se možete putem direktnog kontakta, društvenih mreža, elektroničke pošte ili uplatom donacije na račun projekta.

Kontakt:

Goran Čučković, organizator ZAPD
095 1992 008
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
https://m.facebook.com/ZmajAndjelko/
www.zmaj-andjelko-pomaze-djeci.com
DONACIJE I SPONZORSTVA:
račun:
HR36 2340 0093 1031 3560 2

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam