Nije tajna kako su brojni kozmetički uređaji, preparati i tretmani učinkovite metode koje vrlo često mogu biti rješenje različitih estetskih problema…Tragom priča o ljepoti, naša današnja tema govori o uređaju pod nazivom Coaxmed - posjetili smo Beauty centar Božica, zagrebačku oazu ljepote s tradicijom, te u razgovoru s Martinom Pužar Zebić doznali sve o ovom uređaju 22. stoljeća…

"Coaxmed je jedinstvena tehnološka inovacija koja, kombinirajući čak 7 različitih tehnologija, predstavlja siguran neinvazivni sustav tretiranja lica i tijela te savršenu alternativu face liftingu i liposukciji. Ova tehnološka platforma garancija je učinkovitosti tretmana i istinski je generator ljepote, na zadovoljstvo brojnih klijenata diljem svijeta, a čast mi je naglasiti kako je Beauty centar Božica prvi u Hrvatskoj svoju ponudu obogatio uređajem Coaxmed!"

BC Božica Coaxmed 15

Naravno, prije svakog tretmana, tijekom konzultacija profesionalni tim Beauty centra Božica upoznat će se s problematikom i saslušati želje klijenta te odabrati najoptimalniju i najučinkovitiju kombinaciju tretmana…

BC Bozica Coaxmed 1

Proizvođač uređaja Coaxmed je tvrtka Biotec Italia čiji stručni ekspertni tim kreira napredna rješenja i jedinstvene protokole kako bi učinak svakog tretmana bio na najvišoj razini…Spektar djelovanja ovog uređaja uistinu je širok - između ostalog smanjuje bore i akne, zateže kožu, stvara novu sintezu kolagena, uklanja celulit...Kada govorimo o njezi lica, ovim se uređajem izvode tri vrste tretmana…

"Tretman lica pod nazivom SKIN TITE kombinacija je radiofrekvencije, te mikroiglica i vakuuma. Monopolar radiofrekvencija ulazi u dermis, mikroiglice otvaraju kožu, nakon čega aktivni sastojak ulazi dublje u potkožje i stimulira prirodnu proizvodnju kolagena i elastina, dok vakuum potiče mikrocirkulaciju i limfnu drenažu te smanjuje neželjeni natečeni izgled lica."

BC Bozica Coaxmed 3

Što se krije iza tretmana uređajem Coaxmed pod nazivom RF SHAPE?

"RF SHAPE predstavlja kombinaciju monopolarne i unipolarne radiofrekvencije. Na ovaj se način potiče snažna proizvodnja kolagena i elastina što koži pruža trenutni učinak zatezanja, ali i dugoročno pomlađen izgled. Važno je naglasiti kako odmah nakon tretmana koža postaje glatka, zategnutija i elastičnija."

BC Bozica Coaxmed 4

Slijedeći je tretman BIPOLAR RF SHAPE koji predstavlja kombinaciju bipolarne radiofrekvencije i vakuuma…Bipolarna radiofrekvencija potiče duboko zagrijavanje te snažno zatezanje kože, dok pozitivni učinci vakuuma na mikrocirkulaciju i limfnu drenažu dodatno poboljšavaju njeno djelovanje.

BC Bozica Coaxmed 5

Tretmani uređajem Coaxmed u popunosti su bezbolni i 100% sigurni, nakon njih nije potreban nikakav oporavak i nema komplikacija, a važno je naglasiti i kako je moguće istovremeno tretirati i lice i tijelo, što je vrlo važno u današnjem užurbanom načinu života i nedostatku vremena...

BC Bozica Coaxmed 14

Doznali smo sve i o različitim kombinacijama tretmana tijela...

BC Bozica Coaxmed 8

"DUALSHAPE je kombinacija ultrazvuka i radiofrekvencije. Kontrolirani ultrazvuk ciljano prodire u potkožno masno tkivo te smanjuje masne stanice, ostavljajući pri tome kožu i krvne žile netaknutima. Klinička istraživanja pokazala su kako sinergijsko djelovanje ultrazvuka i radiofrekfencije djeluje u dermisu vezivnih vlakana, a posebno kolagena i elastina i na taj se način koža učinkovito zateže, a struktura tkiva poboljšava."

BC Bozica Coaxmed 9Tretman pod nazivom VACULASE je kombinacija diodnog lasera, cryo hlađenja te ritmičkog vakuma…

"Ovo je dobitna kombinacija tri različite tehnologije. Diodni laser potiče snažnu mikrocirkulaciju a laserska svjetlost aktivnost fibroblasta za učinak zatezanje kože. Cryo ili hlađenje djeluje na biokemijske i fizikalno-kemijske procese na način da ih u početku usporava, a potom naglo ubrzava. Također, Cryo terapija poboljšava cirkulaciju i tonizaciju te ubrzava sagorjevanje masnoća. Sve to uzrokuje sužavanje kapilara što osigurava dugotrajnu zategnutost i sjaj kože. Važno je spomenuti i vakuum koji poboljšava vensku i arterijsku cirkulaciju kao i prokrvljenost tkiva, te potiče limfnu drenažu kojom se kroz limfni sustav iz tijela eliminiraju masne stanice."

BC Bozica Coaxmed 12Koju kombinaciju tretmana predstavlja Cryo Lipo Sculpt?

"To je kombinacija zaleđivanja i elektrostimulacije - riječ je o hlađenju masnog tkiva na odabranim područjima i na točno određenoj temperaturi. Masne stanice, koje su vrlo osjetljive na hladnoću, se kristaliziraju i raspadaju, te postupno izlučuju iz organizma tijekom nekoliko tjedana. Istovremeno, vakuumski aplikator uzrokuje povećani krvni tlak u odabranom području, pa klijent ne osjeća hladnoću, dok elektrostimulacija potiče mišiće na rad."

BC Bozica Coaxmed 13

Preporučeno razdoblje između dva tretmana je od 5 do 12 dana...koliko je tretmana potrebno za željene rezultate?

"Ovisno o problematici, za tretiranje lica potrebno je minimalno 3 tretmana, dok je za potpuni željeni učinak na tijelu potrebno 5 tretmana, iako naglašavam kako je zapravo sve vrlo individualno.", naglašava Martina Pužar Zebić.

Zaključak? Ovi tretmani uistinu postižu zadivljujuće rezultate...i ponovimo - u potpunosti su bezbolni! Jednostavno - uređaj Coaxmed metoda je koja oduševljava i zbog svega navedenog - svakako je vrijedi isprobati!

Više pogledajte u video reportaži:

Djelomična naoblaka

6°C

Zagreb

Djelomična naoblaka

Vjetar: 16.09 km/h

  • 15 .11. 2018

    Pretežno oblačno 8°C 4°C

  • 16 .11. 2018

    Pretežno oblačno 3°C 0°C

Horoskop

Kulinarski recepti