Vidljive kapilare na licu i tijelu predstavljaju problem za gotovo 90% žena, ali i veliki broj muškaraca. Bez obzira na životnu dob i područje na kojem su se pojavile, te male crvene i plave žilice neprijatelj su naše ljepote kojeg se svakako želimo riješiti...

Našom današnjom temom iz Poliklinike Bagatin prikazujemo kako se, uz pomoć novog Quanta System Duetto MT laserskog tretmana, mogu ukloniti neželjene kapilare na nogama...Naša je sugovornica Jolanda Kanižaj Rajković, dr.med., specijalist dermatovenerologije u Poliklinici Bagatin:

"Pojava vidljivih kapilara na nogama češća je kod žena, a uvjetovana je genetskim predispozicijama. Uz navedeni genetski faktor, ovoj neželjenoj pojavi doprinose i dugotrajno sjedenje i stajanje, često nošenje cipela s potpeticama, kao i trudnoća te hormonalna terapija. U Poliklinici Bagatin laserski tretiramo kapilare te paučaste vene promjera do 2 mm - teleangiektazije ili sitne mrežaste nakupine crvenih, plavih i ljubičastih kapilara veličine do 1 mm u promjeru; zatim flebektazije - tamno plave vene veličine 1 do 1,5 mm u promjeru, te retikularne vene koje su svijetlo plave boje i veličine su do 2 mm u promjeru."

Poliklinika Bagatin Quanta laser 1Ovaj se tretman izvodi nakon detaljnog pregleda i konzultacija sa specijalistima, a laserom je moguće ukloniti određene vaskularne lezije s različitih područja tijela. Hemoglobin koji se nalazi u crvenim krvnim zrncima upija lasersku zraku i pretvara je u toplinsku energiju koja uzrokuje zatvaranje žile, pri čemu se oslobađa energija koja utječe na bjelančevine u stijenci krvne žile.

"Laser Quanta System Duetto MT, koji je namijenjen rješavanju ove problematike, kombinira dvije laserske valne duljine ili tzv. "tehnologiju miješanja", što pruža veću učinkovitost u liječenju. Također, u ovom je laserskom uređaju integriran sustav rashlađivanja kože koji omogućava ugodnije iskustvo za vrijeme i nakon tretmana.", otkriva nam dr. Kanižaj Rajković.

Poliklinika Bagatin Quanta laser 2Prednosti lasera Quanta System Duetto MT su manji broj potrebnih tretmana za postizanje konačnog željenog rezultata, kao i širok spektar mogućnosti tretiranja - od izrazito sitnih kapilara do retikularnih vena promjera do 2 mm.

"Tijekom zahvata klijent može osjetiti neznatno, vrlo blago peckanje, pa u pravilu anestezija nije nužna. Ovisno o veličini područja koje se tretira, pojavljuju se crvenilo i promjena boje kapilare i vene u tamno plavu ili crnu, te eventualno sitni podljevi. Također, moguće je i blago oticanje tretirane regije. U većini slučajeva rezultati će biti vidljivi već nakon jednog tretmana.", kaže dr. Kanižaj Rajković.

Poliklinika Bagatin Quanta laser 5

Zaključimo - brojne su prednosti ovog tretmana temeljenog na iskustvu i stručnosti educiranog profesionalnog osoblja te primjeni najsuvremenijih tehnologija...na zadovoljstvo klijenata!

Više pogledajte u video reportaži:  

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam