Reviderm make up minute 2

Saša Joković Vas savjetuje

Reviderm make up minute 3

"Prije nanošenja make up-a, kao podlogu upotrebljavamo Reviderm Cell Protector kremu, nakon čega slijedi Bright Up Minerals tekući korektor koji u obliku trokuta utapkavamo na područje ispod očiju za željeni svijetliji efekt. Korektor možemo nanositi i na nazolabijalne bore kako bi, zahvaljujući reflektirajućim česticama, navedeni dio lica dodatno posvijetlili, a također i na kapke - kao odličnu podlogu za sjenilo.

Reviderm make up minute 1

Illusion Loose Minerals puder nanosimo Kabuki četkicom kružnim pokretima, od sredine prema rubovima lica, a možemo ga nanijeti i na dekolte kao lagani highlighter. Ovaj stil upotpunit ćemo balzamom za usne, a rezultat je lagano prekrivanje za svakodnevni make up."

Reviderm make up minute 6

 

Reviderm make up minute 4

"Kako bi kožu pripremili za make up, na lice nanosimo Cell Protector kremu. Korektor u kremi zagrijemo prstima i utapkamo na područje ispod očiju, te naglašeno na najtamnija područja uz nos. Obzirom da iznimno učinkovito prekriva nedostatke, ovaj proizvod možemo nanositi na različite nepravilnosti na licu, ali i na crvenilo te na kapke - kao podlogu za sjenilo.

Reviderm make up minute 7

Kako bi postigli željeni jednoličan i mat izgled lica, na ostala područja lica kao podlogu nanosimo Travel Pressed Minerals puder. Važno je da korektor ispod očiju dobro utapkamo prije nego što ga fiksiramo puderom i kistom! Ova kombinaciju podloga upotrebljava se za srednje prekrivanje i prirodan izgled."

Reviderm make up minute 8

 

Reviderm make up minute 5

"Kod problematične i masne kože, prije nanošenja make up-a upotrebljavamo Oleosa Control Fluid koji će umanjiti sjaj kože. Područje oko očiju osvježavamo Refesh Eye Gelom koji posvijetljuje tamne krugove, nakon čega brzim potezima Foundation Brush kistom na lice nanosimo Selection Stay On Minerals tekući puder. Važno je znati - želimo li naglašenije prekrivanje, ovaj puder nanosimo utapkavanjem, dok Mineral Cover Cream korektor ispod očiju nanosimo prstima.

Reviderm make up minute 9
Za dodatno prekrivanje na problematična područja možemo u još jednom sloju kistom nanijeti tekući puder. Za kraj nanosimo Shine Stopper za matiranje ili Travel Pressed Minerals puder - ukoliko želimo potpunu prekrivenost i izraženiju podlogu."

Reviderm make up minute 10

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam