Zagrebački LIONS klub Lenuci s prvim jesenskim danima u humanoj je misiji za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima. Modni dizajner Ivica Skoko sa svojim timom odazvao se pozivu i zajedno sa ženama iz Lenucija najavljuje jedinstvenu modnu reviju koja će zasigurno biti prožeta snažnim emocijama i podsjetiti nas na to koliko smo zapravo svi ranjivi i koliko trebamo brinuti jedni za druge.

Ivica Skoko 1

"Svake godine LIONSI se fokusiraju na nekoliko područja u kojima organiziramo razne akcije i nastojimo pomoći onima kojima je najpotrebnije. Ove ćemo jeseni pomagati djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima okupljenima u Udruzi Ljubav na djelu. Ovom prilikom pozivam sve ljude velikog srca da nas podrže i da zajedno prikupimo sredstva koja će ovim mališanima olakšati tešku svakodnevicu i životnu borbu." - izjavila je predsjednica LIONS kluba Lenuci Renata Gubić.

Donatorska modna revija večernjih i koktel haljina Ivice Skoke i cipela Hogl održat će se u ponedjeljak, 25. rujna, u 19 sati na atraktivnoj lokaciji Lateral Roof Top bara smještenog u novom neboderu u Strojarskoj ulici 20 u Zagrebu. LIONS klub Lenuci vjeruje kako će prikupljena sredstva biti dostatna za obnovu dijela prostorija u kojima su oboljeli mališani zajedno s obiteljima smješteni u Zagrebu. Reviju će nositi članice LIONS kluba Lenuci uz podršku brojnih dama iz hrvatskog društvenog života poput Olje Vori, Tončice Čeljuske i Ljiljane Vinković.

Ivica Skoko 2

Ulaznice za ovu posebnu modnu reviju mogu se rezervirati putem uplate donacije od 150 Kuna na IBAN HR2324840081135032340 ili kupiti na ulazu na reviju.

Djelomična naoblaka

6°C

Zagreb

Djelomična naoblaka

Vjetar: 16.09 km/h

  • 15 .11. 2018

    Pretežno oblačno 8°C 4°C

  • 16 .11. 2018

    Pretežno oblačno 3°C 0°C

Horoskop

Kulinarski recepti